Inge’s vogels van Europa agenda 2022

Inge's vogels agenda 2022

Na het succes van Inge's vogels van Europa agenda 2021 mocht ik voor 2022 weer een vogelagenda maken. Ik heb al het eerste exemplaar ontvangen en hij is prachtig geworden!

Een grote ringband zorgt ervoor dat de agenda heerlijk open blijft liggen. Bij iedere week in de agenda is een grote foto links geplaatst zodat je rechts gemakkelijk aantekeningen kunt maken. Ook zijn er weer vele spreads toegevoegd met extra grote foto's. De agenda is gedrukt op mooi dik glanzend papier en is een lust voor het oog.

Vanwege Corona was alles anders en anders, maar toch heb ik veel prachtige momenten weten vast te leggen, vaak dichtbij huis. Zo kon ik roerdompen met hun jongen vastleggen en kwamen torenvalken in mijn tuin broeden. En begin dit jaar kwamen de houtsnippen in mijn besneeuwde tuin. Verder kon ik dit jaar onder andere de baardmannen mooi vastleggen. Geniet weer een jaar lang mee van mijn mooiste foto's en bestel nu al de agenda bij mij dan ben je verzekerd van een exemplaar.

De agenda wordt binnenkort geleverd (verwachting 2e helft van September 2021). Je kunt hem ophalen in Zoetermeer of laten thuisbezorgen per post. Hij kost €12,95 (ex verzendkosten).

2 reacties

  1. Henny Zwaan op 22 september 2021 om 17:52

    Inge’s agenda voor 2022 is weer prachtig geworden! Dat wordt weer een jaar lang genieten van al die prachtige foto’s.

Laat een reactie achter